Meteen naar de inhoud

Kerstmarkt Dragonheart – (foto)verslag

Fantasycreations fantasy creations fantasy art dolls fairytale magical christmas elves elf dragons

Kerstmarkt bij Dragonheart in de sneeuw

Het was een sfeervolle Kerstmarkt dankzij de sneeuw. Helaas was het wel een beetje koud, zeker toen de markt tegen het einde liep. Een glaasje mede hielp wel!

De randen van de kraam raakten enigszins ondergesneeuwd. Je ziet zelfs sommige lampjes van de kerstverlichting  nog maar net door de sneeuw heen schijnen. Al met al was het een hele leuke dag met aardige bezoekers en voor mij was het een kans om weer eens eigen creaties te laten zien aan het publiek.

De kraam had ik aangekleed in een nieuw thema waarbij de natuur en dus natuurlijke materialen een grotere rol spelen. Dit thema wil ik in de toekomst nog wat meer gaan benadrukken. De ‘banners’ van jute waar ik de (kerst)kaart pakketjes op laat zien vond ik zelf erg geslaagd. Die gaven de kraam ook wat warmte (helaas alleen qua kleur 🙁 ).

Volgend jaar ga ik zeker weer deelnemen aan deze gezellige sfeervolle markt.