Kiezelpoppetjes: materiaalkeuze en meer kiezels

Vervolg van het maken van de kiezelmannetjes/popjes

Voor de kiezel mannetjes heb ik meer kiezels geboetseerd met gaatjes erin, zodat ik er touw door kan rijgen en de poppetjes ermee kan bekleden. Verder heb ik besloten welke materialen ik verder ga gebruiken. Dat wordt jute en nep bont. Wat ik nog moet boetseren zijn de ‘sokkeltjes’ en dan kan ik ze gaan samenstellen. Voor de foto’s heb ik een stukje ijzerdraad in een plantenpot gestoken. Anders had ik alleen foto’s kunnen maken van het liggende materiaal. Door ze ook min of meer rechtop te laten staan, krijg je een betere indruk van hoe het ongeveer zal worden. Ze krijgen ook allemaal een nek van 2 of 3 kiezels die ik rijg aan ijzerdraad. Dat kun je ook al een beetje zien op de foto’s.

  

 

 

 

 

 

 

Wordt vervolgd….

 

 

Please follow and like us:
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *